Hymm zbyt dużo na forum nie pisze,a jak już napisze to jakaś głupota (xD) ale myślę że ten temat można poruszyć.
No to chwalcie się/narzekajcie na to w jaki sposób macie zamiar(lub nie macie)spędzić sylwestra(zaczynając od poranka).
Założyłem temat więc wypadało by napisać coś na temat...hmm u mnie to będzie tak:
Rano wstanę(???)zapewne będzie to godzina 10-12 (Ostatnio jakoś ciężko mi zasnąć,wiec chodzę spać później przez co później tez wstaje).Wykonam wszystkie poranne czynności,łazieneczka i kuchnia :] po południu zapewne pójdę przygotować mój Bar(Możecie mi nie wierzyć ale takowy posiadam).
później (15-16) zapewne zamulę przed kompem przy jakimś Kal Of Djutim dfa multiplejer
Po 18 przyjeżdżają koleżanki i idziemy do Baru...tam poczekamy na resztę:P Do godziny 23 zapewne parę puszek zostanie otwartych i opróżnionych(ot na rozgrzewkę ^^).Zgodnie z tradycja o godzinie 0.00 otworzymy szampana...ee...szampany...dużo szampanów:-). Wyjdziemy w ten czas na dwór popatrzeć na pokaz fajerwerków w parku ( nie musimy tam isc a i tak będziemy widzieć :] ). Do godz. 2.00 wszystkie "rzeczy" zostaną uprzątnięte z lokalu...no może nie wszystkie...zapewne koleżanki będą musiały tam spać bo do domu to raczej nie wrócą...a ja razem z nimi ( ale osobno ) bo nie zamknę Baru z nimi w środku.
Podsumowując,Ja sylwestra spędzę w miłym towarzystwie,przy dobrej muzyce i szampanie,nie wrócę na noc do domu a rano...................domyślcie się po co dałem tak dużo kropek.To tyle,jak widać całkiem ciekawie,czekam na wasze posty dotyczące tego tematu heh.Czy to będzie szalona noc w gronie przyjaciół czy żenująco nudna noc spędzona z rodzicami i 1 petarda wyrzucona za okno która i tak nie wypali,to i tak piszcie