źródło

samouczek Armora
Wiem że jestem chamem nad chamami ale nie mogłem się powstrzymać.
Szowel z samouczka napisał(a):
Witam , pewnie niektórzy z was nie sądziło że kiedykolwiek napisze w dziale graficznym , a jednak

.
Otóż ostatnio nabrałem chęć na spritowanie , i pierwsza postać jaka przyszła mi do głowy to Cyborg #19 , w sieci jest tylko jedna lub dwie takie postacie do mugena , ale zbyt bardzo amatorskie i nie fascynujące w grze.
Oczywiście, to takie fascynujące, postać, która zdechła po 2 starciu.

Nie wiem na ile mój zapał pozwoli mi na pracowanie nad tą postacią , dlatego ktoś mógłby mi pomóc , w dorabianiu ataków podstawowych i specjalnych.

najlepiej to jakby ktoś robił a ja mu będę mówił co! DANCE BITCH!
Te podstawowe ruchy ( stanie , chodzenie , kucanie , bieganie , skakanie ) posiadam lecz wymagają mojego dopracowania .
Przeczytałem kilka wskazówek i postaram się zrobić lepiej.
Kocie ruchy "som" moje!pomóc , w dorabianiu ataków podstawowych i specjalnych.
[/quote]
źródło postaci wygląda tak :

tutaj zupełnie pusta strona.
// Źródło autorowi posta kojarzy się z kodem ALE! HA! NIE!
Nie korzystałem z rzadnej bazy
Nawet słownika nie ruszałem.

, robiłem to na podstawie z ujęć z dragon balla.
Jeśli ktoś ma jakieś uwagi , proszę się podzielić nimi , gdyż nie jestem jeszcze zawodowym spriterem

uczęszczam do szkoły spriterów w trybie wieczorowym.
ale jakieś wskazówki mile widziane , kto chętny do pomocy nie się tu zgłosi , postaramy się wtedy coś ustalić

W tym momencie pusta sala...
edit: przesyłam link z obrazkiem bo nie wiem czy go widzicie , ja narazie nie , bo mi się jakoś nie otwiera więc załączam : link

W tym momencie autor postu upadł na ziemie i posmarkał parkiet ze śmiechu, pozostawiając "źródło" jeszcze niezawodowego spritera bez komentarza.
Pozdrawiam. ; )