Widzę Shery, że dalej prowadzisz wojenkę z samouczkiem
Nie widzę sensu w ciągnięciu tego cyrku, zwłaszcza, że obie strony to hobbistyczne twory (:P) od fanów dla fanów, a nie komercyjne portale nastawione na zysk. Wzajemne świństwa na pewno nie przyczyniają się do budowania Polskiej sceny mugena.
Tematy i posty na forum samouczka (w przeciwieństwie do niektórych for
nie są usuwane, nawet jeśli rzekomo nie układają się po myśli moderacji (z tym "zjadaniem argumentacji" w mojej ocenie przesadzasz, aczkolwiek nie zaprzeczam, że reakcja samouczka na alias była delikatnie mówiąc niestosowna- zdecydowanie dało się tą sytuację rozwiązać w inny sposób. Każda ze stron tego kuriozum miała po części racje i oba portale zachowały się nie fair w stosunku do siebie zamiast po prostu zakończyć ten spór.
Jeśli chodzi o Kenji'ego to może nie wypada mi pisać w Jego imieniu ale dorzucę swoje trzy grosze
Odnoszę wrażenie, że kolega Kenji prowadzi osobistą krucjatę przeciwko postaciom uważanym przez niego za "cheap i broken" (eee... tak to się piszę?
). Przejawia się to nie tylko w postach ale też w masie filmików, które publikuje w serwisie youtube. Usilne starania o "nawrócenie" fanów takich kreacji może budzić kontrowersje, ale z drugiej strony w takich postach Kenji przemyca tylko swoje poglądy i opinie, czemu przecież służy forum. Jakże nudny byłby wątek np. dotyczący nowej postaci Bardocka, w którym prócz ochów i achów nad jej genialnością nie znalazłaby się odmienna opinia (nawet jeśli nazbyt radykalna). Inną sprawą jest offtop'owanie, bo sam nie do końca pojmuje sens tego typu wypowiedzi Kenji'ego w temacie z reklamą strony kolegi Human'a
Przykład Armora był trochę nietrafiony bo z tego co mi wiadomo, gra on praktycznie tylko postaciami z Dragon Ball'a i ma skrajnie odmienny stosunek do poszczególnych kreacji niż Kenji